Vi tar emot beställningar på plats i vår matsal
eller levererar till hemmet, arbetet eller grannens lager.

JULCATERING 2019

Vi presenterar ett klassiskt julfat lagat med hjärtat och mycket kärlek

Vi levererar julmaten upplagt på fat anpassat för upp till 8 personer med tillbehör

Menyförslag i .pdf för utskrift: JULDELIKATESSER på fat 2019

OM JULDELIKATESSFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Tanken är i princip att ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och brukar rekommendera att det ställs upp på en liten buffé så att gästerna kan förse sig själva. Även om det inte är absolut nödvändigt, kan det – om sittningen drar ut på tiden – vara bra med en värmeplatta eller liknande.

JULFATET PÅ BORDET

Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

Pristillägg per person: på 40 kr exkl. moms, 45 kr inkl. moms

CATERING AV JULMAT

JULDELIKATESSER på fat

SILLA & LAXFATET

  • GROV SKÅNSK SENAPSSILL starkare & lite sötare
  • RÖDLÖKSSILL en klar klassiker med kryddpeppar samt en hutt brännvin
  • CHILI- & APELSINSILL en krämig sill på yoghurt, chili och apelsin
  • ÄGG & RÄKA med mousse på räkor toppat med svensk stenbitsrom
  • GRAVAD & RÖKT LAX Klassisk gravad lax samt kallrökt laxrulle fylld med pepparrotskräm
  • SKAGENPATÉ på hummer & kräftor med krämig örtagårdssås

SKINKA & PATÉ

  • GRILJERAD JULSKINKA på svensk rapsgris med årets julsenap
  • TRAKTÖRS ANKBRÖST sotat sockersaltat med krispig apelsin- & grönkålsallad
  • KLASSISK JULKORV samt en korv med vildare smaker
  • PATÉ & LEVERPASTEJ vår egengjorda franska lantpaté och gräddleverpastej
  • RÖDBETSSALLAD lätt krämig med äpple, rödlök samt Dijonsenap
  • KVIBILLE ÄDEL med traktörens marmeladpäron, fikon och kardemumma

LÅDAN MED TILLBEHÖR

VÖRTBRÖD, handkavlat KNÄCKEBRÖD, PORTVIN- & RÖDLÖKS-MARMELAD, VISPAT SMÖR

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med vaniljdoftande jordgubbssås

Pris per person: 195 kr exkl. moms, 219 kr inkl. moms

SMÅTT & VARMT

JANSSON, TRAKTÖRS KÖTTBULLAR, PRINSKORV OCH RÖDKÅL

Pris per person: 45 kr exkl. moms, 51 kr inkl. moms

Vi tar emot beställningar på plats i vår matsal
eller levererar till hemmet, arbetet eller grannens lageR

JULCATERING 2019

Vi presenterar ett klassiskt julfat lagat med hjärtat och mycket kärlek

Vi levererar julmaten upplagt på fat anpassat för upp till 8 personer med tillbehör

Menyförslag i .pdf för utskrift: JULDELIKATESSER på fat 2019

JULFATET PÅ BORDET

Om gruppen är lite större väljer vi att lägga upp faten som ett julbord med lite extra på faten så att alla blir nöjda.

Pristillägg per person: på 45 kr exkl. moms, 50 kr inkl. moms

CATERING AV JULMAT

JULDELIKATESSER på fat

SILLA & LAXFATET

  • GROV SKÅNSK SENAPSSILL starkare & lite sötare
  • RÖDLÖKSSILL en klar klassiker med kryddpeppar samt en hutt brännvin
  • CHILI- & APELSINSILL en krämig sill på yoghurt, chili och apelsin
  • ÄGG & RÄKA med mousse på räkor toppat med svensk stenbitsrom
  • GRAVAD & RÖKT LAX Klassisk gravad lax samt kallrökt laxrulle fylld med pepparrotskräm
  • SKAGENPATÉ på hummer & kräftor med krämig örtagårdssås

SKINKA & PATÉ

  • GRILJERAD JULSKINKA på svensk rapsgris med årets julsenap
  • TRAKTÖRS ANKBRÖST sotat sockersaltat med krispig apelsin- & grönkålsallad
  • KLASSISK JULKORV samt en korv med vildare smaker
  • PATÉ & LEVERPASTEJ vår egengjorda franska lantpaté och gräddleverpastej
  • RÖDBETSSALLAD lätt krämig med äpple, rödlök samt Dijonsenap
  • KVIBILLE ÄDEL med traktörens marmeladpäron, fikon och kardemumma

LÅDAN MED TILLBEHÖR

VÖRTBRÖD, handkavlat KNÄCKEBRÖD, PORTVIN- & RÖDLÖKS-MARMELAD, VISPAT SMÖR

SÖTT & GOTT

RIS À LA MALTA med vaniljdoftande jordgubbssås

Pris per person: 195 kr exkl. moms, 219 kr inkl. moms

SMÅTT & VARMT

JANSSON, TRAKTÖRS KÖTTBULLAR, PRINSKORV OCH RÖDKÅL

Pris per person: 45 kr exkl. moms, 51 kr inkl. moms

OM JULDELIKATESSFATEN

  • Maten levereras upplagd på fat i frigolitlådor och kan enkelt ställas fram på buffé eller bord.
  • Vi lägger normalt upp på fat för 6 – 8 personer och är därför tacksamma för att få veta hur ni har tänkt er sittningen.
  • Tanken är i princip att ni ställer fram faten, som är anpassade till en grupp gäster, direkt på bordet. Först ett fat med sill & fisk som sedan byts ut mot ett fat med kallskuret (dvs skinka m.m.) varpå gästerna förslagsvis hämtar det ”småvarma” på en buffé.
  • Vi rekommenderar att gästerna byter tallrik mellan sillen och köttet och inför efterrätten.
  • Finns serveringsbestick? Det går åt en hel del till de olika faten. Skall vara både ”vanlig” sked & gaffel samt lite dessertskedar och smågafflar till bl.a. såser och sillar
  • Vi levererar det ”småvarma” i en frigolitlåda som håller värme i ca 1 tim och brukar rekommendera att det ställs upp på en liten buffé så att gästerna kan förse sig själva. Även om det inte är absolut nödvändigt, kan det – om sittningen drar ut på tiden – vara bra med en värmeplatta eller liknande.